Nya luvtröjan

I förra veckan fick vi den här fina luvtröjan på posten. Det var hjärtegrynets mormor som tyckt att den skulle passa honom så bra och hon hade alldeles rätt! Han är tycker att tröjan är toppen och dessutom har den samma färg som Tippen och då blir den automatiskt en favorit.

0;2;289;287Tröjan kommer från det ekologiska märken Anïve for the minors. Företaget ligger i Göteborg men har återförsäljare i bland annat Stockholm och Halmstad samt en bra webbshop.

Vi har flera andra plagg från Anïve och jag är så nöjd med allt kring detta märke. Kläderna håller form och färg bra, är alltid välgjorda, fina och någorlunda könsneutrala. Vi har två t-tröjor och de är extra bra eftersom de är lite tjockare än andra och därför mjukare samt att de har två knappar på axeln så att huvudhålet inte behöver vara så trångt när man tar på och av.

Kundkontakten sköts snabbt, trevligt och effektivt av märkets grundare Gabriella. Byten är smidiga och aldrig några problem att göra. Kort sagt, ett riktigt trevligt märke att handla från och ett jag verkligen rekommenderar!

Bild från anive.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s