Rensa ut – belöningen

Jag höll nästan på att missa att berätta om den här mycket viktiga punkten i boken – att belöna sig själv. När man gjort klart veckans uppdrag och fått kryssa för i den lilla rutan (känns alltid väldigt bra tycker jag, att få kryssa) är man värd en belöning. Eva-Maria har gjort en ruta på varje vecka där hon föreslår en lämplig belöning. Det bästa med dem, förutom att man får belöna sig då, är att de inriktar sig på belöningar som inte slammar igen hemmet med fler saker och ofta är gratis eller mycket billiga.

Den här första veckan kan man göra som en kick-off för att fira att man kommit igång och samtidigt skryta för en vän eller familjemedlem om sina bedrifter. Om man passar på att skryta om att man ska rensa hela året kan det hända att man blir extra motiverad till att fortsätta eftersom man nu invigt någon annan. Så passa på att skryta alltså, då kanske du får mer gjort 🙂

I fortsättningen kommer jag inte att skriva om varje belöning utan man får se till att belöna sig själv och komma ihåg det efter varje rens. Och ursäkta att detta kom upp så sent. Kanske inte så lätt att dra ihop en vecko-kick-off halv nio på söndagkvällen.

Detta är ett inlägg i en serie som följer boken Rensa Ut & lev lättare av Eva-Maria Karlander

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s