Peter Pan-kragen

Garderobsuttråkningen har varit påtaglig den här kapselperioden. Jag trodde det inte men faktiskt tyckte jag det var lite ”fel” kläder i min kapsel de senaste veckorna. Jag tror det är vårlängtan som gör det. Jag har liksom ingen lust på ullstrumpbyxor och stickade koftor längre utan längtar bara efter smala jeans och silkiga, blommiga blusar. Och våriga färger fram för allt!

För att råda bot på det och förnya mig lite utan att bryta kapseln virkade jag en rosa krage efter detta mönster. Den livar upp varje svart outfit och känns vårig och skir. Lagom lätt att göra med och klar på en mello. Garnet är ett överblivet jag hade hemma men jag tror det är detta från Drops i viskos och bomull och färgen ljusrosa (28)

IMG_20160301_213506

Det var så rolig virkning att jag genast gjorde två till av två andra restgarner.

IMG_20160301_213428

Den lila är också ett Dropsgarn som heter Baby Alpacka Silk i färgen grålila (4314) Den krämvita är i ett ullgarn jag tror jag fått av Docksjö. Alla knappar fanns i min knapplåda och är köpta till olika projekt som aldrig blev av eller fick byta knappar. Jag har bara använt den rosa hittills och funderade på att ge bort de två andra.

Jag har fått massor med komplemanger för min nya krage men också flera minst sagt skeptiska hummanden. Kanske ett vattendelarmode?

IMG_20160311_133843

Så här ser kragen ut på! Tillsammans men svart kofta och svarta jeans samt rosa skor blir den perfekta pricken över i 🙂

 

Annons

9 tankar om “Peter Pan-kragen

  1. Tjusigt!
    Kul att kragar fått komma tillbaka. Att de går att flytta mellan olika plagg är ju en genial grej för den som vill förändra klädstilen med små medel

  2. Pingback: Höstkapsel i garderoben | Händelsevis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s