Företag jag önskar att någon startade

Kanske kommer det en dag när det enda jag vill är att starta företag och designa roliga grejer. Men om den dagen inte kommer skulle jag allra helst vilja att någon annan startade de företag och designade de grejer jag vill ha. Då slipper ju jag! Så varsågoda, mina bästa företagsidéer.

  • Jag vill har en rullväska med inbyggd korg ovanpå. Så att jag, när jag kommer till tågstationen/flygplatsen/bussen kan ta av mig jackan, solglasögonen och allt sånt och bara häva ner det i en lite käck uppfällbar korg ovanpå min väska. Där kan även kaffetermosmuggen, dagens metro och liknande hamna.
  • En rullväska med utfällbar barnvagn. Troligen en svår ekvation att få ihop men oj så käckt för de få gånger det behövts. Jag har redan sett att det finns cykelstol som blir barnvagn, det verkar ju också smart.
  • Någon duktig designer borde ta tag i att fixa snygga tvättvindor, torkställningar och strykbrädor (inte bara överdrag, de hjälper typ inte) Många andra bruksföremål känns så överrepresenterade bland designers, ändå är det ingen som tar tag i tvätten! Jag vill ha vackra, smäckra, snygga och i fina färger så de kan stå framme om inte alltid så i alla fall oftast. Såklart ska de vara hållbara och lätta att fälla ihop och förvara.

En tanke på “Företag jag önskar att någon startade

  1. Pingback: Blogg-året | Händelsevis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s